Mesaj Sayısı : 84 Mesajınız : cp cp cp :) CP nicki : angel lili Takıldığı mekan : town Kayıt tarihi : 24/02/08
Konu: sizce... Salı Mart 04, 2008 9:34 am
arkadaşlar burda az kişi olduğumuzu biliyorum ama çoğaldığımızda üyeler sıkılmasın diye bir kaç bölümler eklicez ben diyorum ki bu siteye yapabilirsek oyun ekleyebilir miyiz ?? görüşlerinizi bekliyorum
Prenses
kenaneylul Sihirli penguen
Konu: Geri: sizce... Salı Mart 04, 2008 9:46 am
prenses demiş ki:
arkadaşlar burda az kişi olduğumuzu biliyorum ama çoğaldığımızda üyeler sıkılmasın diye bir kaç bölümler eklicez ben diyorum ki bu siteye yapabilirsek oyun ekleyebilir miyiz ?? görüşlerinizi bekliyorum
Prenses
oyun eklemek o kadarda kolay değil... Bunun için emek lazım . Birde oyunu kendimizin yapması lazım diğer türlü hoş olmaz
prenses admin
Mesaj Sayısı : 84 Mesajınız : cp cp cp :) CP nicki : angel lili Takıldığı mekan : town Kayıt tarihi : 24/02/08
Konu: Geri: sizce... Salı Mart 04, 2008 9:51 am
kenaneylul demiş ki:
prenses demiş ki:
Prenses
oyun eklemek o kadarda kolay değil... Bunun için emek lazım . Birde oyunu kendimizin yapması lazım diğer türlü hoş olmaz
yazdığımı dikkatli okursan farkındaysanız "yapabilirsek" diyorum.Bunun zor olduğunu bende biliyorum
Konu: Geri: sizce... Salı Mart 04, 2008 9:56 am
bilmiyorum ama ben dahaa oyun yapmayı da bilmiyorum galiba yapmak içinde haliyle program lazım olur ...
prenses admin
Konu: Geri: sizce... Salı Mart 04, 2008 9:58 am
ben o işlerden anlasam yaparım ama işte.....
Konu: Geri: sizce... Salı Mart 04, 2008 9:59 am
bende pek anlamıyorumm ...
prenses admin
Konu: Geri: sizce... Salı Mart 04, 2008 10:01 am
kenaneylul demiş ki:
bende pek anlamıyorumm ...
o zaman bu iş yatar bu işlerden anlayan biri gelince yapar tabi öyle biri gelirse
TremYosre Sihirli penguen
Mesaj Sayısı : 18 Yaş : 33 CP nicki : Trem Yosre Kayıt tarihi : 16/02/08
Konu: Bende C.tesi Mayıs 31, 2008 4:34 am
Bende program var.Yapıyımmı oyun.Uyarı:bir kaç gün alabilir.