Konu: mod. luk hakkında Salı Mart 04, 2008 10:01 am
eskiden bütün konularda moderatördüm şimdi sadece 1 bölümde moderatörüm ? ! birr yanlışımm mı oldu ?
prenses admin
Mesaj Sayısı : 84 Mesajınız : cp cp cp :) CP nicki : angel lili Takıldığı mekan : town Kayıt tarihi : 24/02/08
Konu: Geri: mod. luk hakkında Salı Mart 04, 2008 10:04 am
belki yetkisi olan biri yapmıştır yani bu tek başına olmaz eylul
kenaneylul Sihirli penguen
Konu: Geri: mod. luk hakkında Salı Mart 04, 2008 10:10 am
prenses demiş ki:
belki yetkisi olan biri yapmıştır yani bu tek başına olmaz eylul
iyide sitede yetkisi olan sadece sen ve mirashaf var birde anlamadığım şu diğer yerlerde hiç mod. yok sadece 1 yerde var oda ben.. diğerlerindede ben olabilirm
prenses admin
Mesaj Sayısı : 84 Mesajınız : cp cp cp :) CP nicki : angel lili Takıldığı mekan : town Kayıt tarihi : 24/02/08
Konu: Geri: mod. luk hakkında Çarş. Mart 05, 2008 9:19 am
en yüksek admin ise ben böyle kalabilirim
Konu: Geri: mod. luk hakkında Cuma Mart 07, 2008 12:48 pm
evett adminn amaa benn mod. olmakk istiormm bananee yaaa lütfnn sadece 1 yer banaa çk azz diğerlerdedee hiç mod. yok gell bkk benn oliimmm mod.
prenses admin
Konu: Geri: mod. luk hakkında C.tesi Mart 08, 2008 4:11 am
beni de yazsanız fena olmaz
mirashaf admin
Mesaj Sayısı : 28 Yaş : 30 Mesajınız : CP CP nicki : mirashaf Takıldığı mekan : town-plaza Kayıt tarihi : 03/02/08
Konu: Geri: mod. luk hakkında C.tesi Mart 08, 2008 9:54 am
Tamam artık her konuda mod.sun!
prenses admin
Konu: Geri: mod. luk hakkında C.tesi Mart 08, 2008 11:13 am
beni de mod yapınn ya da bana görev vermeyi öğretin nolur admin'im ama bişi yapamıyorumm
Konu: Geri: mod. luk hakkında Paz Mart 09, 2008 1:39 am
prenses demiş ki:
beni de mod yapınn ya da bana görev vermeyi öğretin nolur admin'im ama bişi yapamıyorumm
bakk cnm yukarıdaa FAQ kısmı varyaa orayaa girr... sorularınaa cevap olacaktır buu aradaa seninn görevlerinn meselaa böylee forum kurallarınaa uymayanlarıı banlayabilrsinn flnn ... Birde beni her yerdee mod. yağtığın için tşk. lerr mirashaf
prenses admin
Konu: Geri: mod. luk hakkında Paz Mart 09, 2008 4:46 am
kenaneylul demiş ki:
prenses demiş ki:
bakk cnm yukarıdaa FAQ kısmı varyaa orayaa girr... sorularınaa cevap olacaktır buu aradaa seninn görevlerinn meselaa böylee forum kurallarınaa uymayanlarıı banlayabilrsinn flnn ... Birde beni her yerdee mod. yağtığın için tşk. lerr mirashaf
işte ikimizde adminiz ama ben nasıl birine görev verip banlicam