| Prensesin sorularına cevap :) | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
kenaneylul Sihirli penguen
| Konu: Prensesin sorularına cevap :) Paz Mart 09, 2008 1:41 am | |
| Kullanıcı Seviyeleri ve Grupları Pano yöneticileri (administrator) nedir? Pano yöneticileri, panonun her bölümünde en çok yetkiye sahip olan şahıslardır. Bu kişiler, panonun hertürlü işlevini kontrol edebilir: müsaade verme, yetkilendirme, kullanıcı banlama, kullanıcı grupları yaratma, forum yöneticisi (moderator) yetkilerini verme vs. Ayrıca bütün forumlarda forum yöneticisi (moderator) yetkilerine sahiptirler. iştee adminlerin görevleri umarım yardım edebilmişimdir... | |
|
| |
prenses admin
Mesaj Sayısı : 84 Mesajınız : cp cp cp :) CP nicki : angel lili Takıldığı mekan : town Kayıt tarihi : 24/02/08
| Konu: Geri: Prensesin sorularına cevap :) Paz Mart 09, 2008 4:44 am | |
| - kenaneylul demiş ki:
- Kullanıcı Seviyeleri ve Grupları
Pano yöneticileri (administrator) nedir? Pano yöneticileri, panonun her bölümünde en çok yetkiye sahip olan şahıslardır. Bu kişiler, panonun hertürlü işlevini kontrol edebilir: müsaade verme, yetkilendirme, kullanıcı banlama, kullanıcı grupları yaratma, forum yöneticisi (moderator) yetkilerini verme vs. Ayrıca bütün forumlarda forum yöneticisi (moderator) yetkilerine sahiptirler. iştee adminlerin görevleri umarım yardım edebilmişimdir... bunu yazdığın için çok teşekkür ederim ilk başta:) ikinci olarak burda "müsaade verme, yetkilendirme, kullanıcı banlama, kullanıcı grupları yaratma, forum yöneticisi (moderator) yetkilerini verme vs" diyor ben bunları nasıl yapcam | |
|
| |
mirashaf admin
Mesaj Sayısı : 28 Yaş : 30 Mesajınız : CP CP nicki : mirashaf Takıldığı mekan : town-plaza Kayıt tarihi : 03/02/08
| Konu: Geri: Prensesin sorularına cevap :) Paz Mart 09, 2008 7:25 am | |
| kullanıcı banlamanın 2 yolu var: 1)Banlamak istediğin kişinin kullanıcı kartına gir, orada kırmızı ile yazılmış banned işaretini seç 2)Anasayfanın en altındaki "Yönetim Paneli"ne gir kullanıcı ve grup yönetimine gir, kullanıcı yönetimine gir, kullanıcıyı bulup durumunu banned yap. Grup yaratmak için Anasayfanın en altındaki "Yönetim Paneli"ne gir kullanıcı ve grup yönetimine gir, grup yönetimine gir. Konunun en altında yazan menüde taşı, sil vs var birini seç ve gönder. | |
|
| |
prenses admin
Mesaj Sayısı : 84 Mesajınız : cp cp cp :) CP nicki : angel lili Takıldığı mekan : town Kayıt tarihi : 24/02/08
| |
| |
mirashaf admin
Mesaj Sayısı : 28 Yaş : 30 Mesajınız : CP CP nicki : mirashaf Takıldığı mekan : town-plaza Kayıt tarihi : 03/02/08
| Konu: Geri: Prensesin sorularına cevap :) Ptsi Mart 10, 2008 9:42 am | |
| Anasayfa' nın en alt kısmında, beyazla yazılmış Yönetim Paneli | |
|
| |
| Konu: Geri: Prensesin sorularına cevap :) Çarş. Mart 12, 2008 11:41 am | |
| evet umarım yardımcı olmuşuzdur | |
|
| |
prenses admin
| Konu: Geri: Prensesin sorularına cevap :) C.tesi Mart 15, 2008 1:21 pm | |
| arkadaşlar altta online kullanıcılar var kayıtlı olanlar gözüküyor kenaneylul'un moderatör renginde yani koyu mavi mi ne admin ise de açık mavidi galba ama ben beyaz gözüküyorum neden ?? nolur cevaplayın | |
|
| |
| Konu: Geri: Prensesin sorularına cevap :) C.tesi Mart 15, 2008 1:24 pm | |
| billmm ki ... | |
|
| |
prenses admin
| |
| |
| Prensesin sorularına cevap :) | |
|